Het wachten is voorbij! Na het succes van het laatste seizoen, "Pokémon de serie: Zon & Maan – Ultra Legendes", komt Nickelodeon nu met het 23e seizoen van een van 's werelds meest populaire animatieseries. "Pokémon Reizen: De Serie" is vanaf maandag 19 april iedere schooldag om 15:30 uur exclusief te zien op Nickelodeon in Nederland en om 16:00 uur in België.

In het nieuwe 23e seizoen, "Pokémon Reizen: De Serie" heeft Trainer Ash Ketchum een nieuw plan voor ogen: de wereld ingaan! Maar niet voordat hij en zijn partner Pikachu zich klaarmaken voor de opening van het Cerise Laboratory, een onderzoeksinstituut dat zich bezighoudt met het ontrafelen van de mysteries van Pokémon in elke regio. Ash loopt hier tegen Goh aan, een jongen die ook een grenzeloze belangstelling voor Pokémon heeft. Beide jongens zijn dolblij wanneer Professor Cerise hun vraagt officiële onderzoekers te worden. Omdat Ash vastberadener dan ooit is om Pokémon Master te worden en Goh van elke Pokémon (inclusief de Mythical Mew) één exemplaar wil vangen, zijn onze helden klaar voor spannende avonturen tijdens hun verkenning van de wijde Pokémon-wereld!

Zorg er dus voor dat je agenda vanaf volgende week leeg is, want Pokémon Reizen: De Serie is vanaf aanstaande maandag 19 april iedere schooldag om 15:30 uur te zien op Nickelodeon in Nederland en om 16:00 uur in België.

Over Pokémon
The Pokémon Company International, een dochteronderneming van The Pokémon Company in Japan, beheert de eigendom buiten Azië. De onderneming is verantwoordelijk voor het merkbeheer, het licentiebeheer, de marketing, de Pokémon Trading Card Game, de tekenfilmserie, home-entertainment en de officiële Pokémon-website. Pokémon is in 1996 in Japan geïntroduceerd en is vandaag de dag een van de populairste entertainmentmerken voor kinderen ter wereld. Ga voor meer informatie naar www.pokemon.nl of www.pokemon.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: