Vanaf vandaag gunnen we je een eerste blik op de podiumindeling voor Pukkelpop 2014. Wie blaast donderdag de eerste noten door de speakers van de Main Stage en wie doet er zaterdag met enkele knallers het licht uit? Waar speelt jouw favoriete artiest en naar welke tent sleuren jouw vrienden je mee om die nieuwe artiest waarover ze al weken zeuren te gaan checken? Je vindt het allemaal op de Line-Up pagina van onze website.

The Strypes, Larry Gus en Stavroz sluiten bovendien aan bij het fijne rijtje artiesten op donderdag. De jonge Ierse honden van The Strypes kunnen met hun snedige rhythm ’n blues zowel Dave Grohl, Noel Gallagher als Elton John tot hun fans rekenen. Larry Gus gooide onlangs hoge ogen op het Eurosonic festival met zijn energieke eenmans electronicaproject. En met Stavroz schijnt de zon sowieso. Dit Belgische duo brengt zomerse jazzy house naar de Pukkelpopweide.

Er zijn enkel nog kaartjes beschikbaar voor donderdag 14 augustus met o.a. Editors, Outkast, Deadmau5 en Disclosure. Tickets zijn te koop via www.pukkelpop.be en Proximus Go for Music. Ticket gekocht voor Pukkelpop maar je kan toch niet komen? Ruil het in via de officiële online omruilservice. Voor meer info, klik hier.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Pukkelpop 2014
Datum: 
14, 15 en 16 augustus 2014
Locatie: 
Kiewit

Reservatie:

Meer over