Gisterenmiddag ging in de Metropolis in Antwerpen de nieuwe Plopfilm "Plop in de stad" in première. Enkele 100den ploppertjes kwam Plop en zijn vrienden opwachten en mochten samen met hen naar de première kijken van deze film.

Zo zagen ze Kabouter Lui een verkeerde bes eten, ondanks een waarschuwing van Plop. Hij begint ogenblikkelijk te groeien en wordt zo groot als een mens. De andere kabouters worden heel boos op hem waarop Lui verdrietig wegloopt en in het bos verdwaalt.

Voor hij het goed en wel beseft, belandt Lui in de grote stad. Plop, Kwebbel en Klus gaan op zoek naar Lui. Ondertussen zet Lui de hele stad op zijn kop en wordt hij stapelverliefd op Lisa, de enthousiaste aanvoerster van de samba fanfare.

"Plop in de stad" is intussen al de 6de film waarin de Kabouters spannende avonturen beleven. Naast de kabouters treden trouwens ook heel wat BV’s op in de film. Walter Baele, Pol Goossen, Annemarie Picard, Harry Van Barneveld, Arnold vanderlyde, Britt Van der Borght zijn nog maar enkele namen uit een lange lijst gastacteurs. Bovendien schitteren Sam, Kelly, Shania en Kenji Gooris-Pfaff ook tijdens deze film voor het eerst op het witte doek in een bescheiden rol. Plop in de stad werd dan ook laaiend enthousiast onthaald door het de vele kinderen die waren afgezakt.

Foto's Première Plop in de stad

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: