Je kan er niet omheen, De Kreuners zijn terug van nooit echt weggeweest. En hoe!

Afgelopen zaterdag stemde de Joe-luisteraar 'Ik Wil Je’ naar de eerste plaats in de Best of Belgium Top 100van Joe en daar bovenop stond de groep ook nog eens met de meeste noteringen (3 nummers) in de lijst.

Ook live hebben De Kreuners hun comeback zeker niet gemist. Het ene plein na het andere loopt vol om de rentree van Walter, Erik, Jan, Ben en Axl vanop de eerste rij mee te maken. Dat met afgezette pleinen op Genk on Stage, Kneistival, De Gentse Feesten en Beleuvenissen tot gevolg.

  • "Een knaloptreden van De Kreuners, bracht de ambiance vrijdag, tijdens de tweede Beleuvenissen van deze zomer, tot een hoogtepunt. Met dik 20.000 bezoekers was het over de koppen lopen.” - Het Nieuwsblad
  • "Na acht jaar stonden De Kreuners donderdag nog eens op de Gentse Feesten. En dat hebben we gevoeld. Drie kwartier voor het optreden van Walter Grootaers en co moest het Sint-Baafsplein al afgesloten worden omdat het volzet was. En dan moest de stroom aan hits nog volgen.” - Het Nieuwsblad

De Kreuners zitten nu in de helft van hun comebacktournee, maar er staan deze zomer nog heel wat fijne optreden op het programma! Tickets en info via greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: