De inmiddels fameuze Pink Floyd Tribute Band Off The Wall komt binnenkort naar Belgïe. De leden van deze Engelse band weten niet alleen speltechnisch gezien hun helden angstig dicht ten benaderen, ook wat podiumpresentatie betreft steken ze hun Grote Voorbeelden naar de kroon. Want de optredens van Off The Wall gaan vergezeld van een even perfecte als spectaculaire laser-, licht- en videoshow waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van een levensgroot videoscherm.

Het was de liefde voor de muziek van Pink Floyd die hen samen bracht. Toch probeert Off The Wall geen imitatie te zijn van z’n Grote Voorbeelden. ,,We kleden ons niet zo en doen ook de typische poses niet na,’’ aldus Fitzpatrick. ,,We zijn gewone fans van Pink Floyd die niets liever doen dan hun muziek spelen. En daarnaast houden we ervan om een grote show met tal van effecten neer te zetten.’’

Die pretentieloze opstelling zorgt ervoor dat Off The Wall er zonder moeite in slaagt een totaal eigen karakter aan de muziek van Pink Floyd te geven. Het is dan ook geen wonder dat de groep in Engeland al enkele jaren de grootste theaters zonder moeite uitverkoopt. En inmiddels is ook in de rest van Europa de zegetocht ingezet.

Info & tickets :
Ticketprijs: 45 – 40 – 37,5 – 35 euro (excl. reserveringskosten)

De tickets kunnen vanaf Vrijdag 1 September gereserveerd worden via Goformusic : 0900 2 60 60 – www.goformusic.be

Website: http://offthewall.info

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: