“Piepschuim” is de nieuwe single van Aafke Romeijn, uit haar recente album“Godzilla”, een plaat die kon rekenen op heel wat 4sterren recensies.

De Nederlandse Aafke Romeijn is ook in België uitgegroeid tot een graag geziene muzikante, auteur en journaliste. Ze scoorde radio hits met o.m. de singles “Alles Went” (met rapper Sef) en met “Zal ik Dan” (met Tom Pintens). Met haar vorig album “M” (de soundtrack bij haar boek Concept M) kon ze zich verder profileren en knappe singles “Ameland” (duet met Spinvis) , “Een heel klein beetje oorlog” en “Spoiler” haalden diverse playlists van nationale radio’s en dook op in de hitlijsten. Ook “Zelf” en “South Park” de eerste singles van haar nieuwe album “Godzilla” dat in juni verscheen, deden het bijzonder goed op de radio’s én Spotify playlists. Haar nieuwe roman ‘7B’, een vervolg op haar debuut ‘Concept M ‘uit 2018, is net verschenen !

Ook live gaat het hard met een opgemerkte passage op Podium 19, en zomershows o.m. in Brussel, Leuven en Antwerpen. In het najaar zet ze haar tour verder in Nederland en België.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over