Op 5 maart komt BLOC PARTY naar LA MADELEINE ! Eind januari brengt de groep het nieuwe album ‘Hymns’ uit op Infectious Music. Het is de vijfde plaat van een herboren groep, met na 16 jaar een indrukwekkende discografie en en sterke live reputatie op hun palmares. Kele Okereke en Russell Lissack kregen versterking van nieuwe groepsleden Louise Bartle en Justin Harris. Samen werd een fris geluid gecreëerd dat resulteerde in een subliem nieuw album met songs van topklasse. Wie het uitverkochte concert vorig jaar in het Koninklijk Circus zag, weet dat dit niet te missen is!

De voorverkoop voor deze uitzonderlijke avond gaat woensdag 27 januari om 10u van start op piasnites.com!

Diezelfde avond laat één van de meest getalenteerde nieuwe songschrijvers ook van zich horen. OSCAR Scheller is 24, komt uit Noord West Londen, en dook op met een Macbook vol liedjes die de Britse pop kunnen redden. Momenteel werkt hij zijn debuutalbum af dat dit jaar uitkomt op Wichita. Met een podiumpresence die overal harten verovert, staat hij dit jaar op onze [PIAS] nites!

Last but not least staat WARHOLA op de planken. Met Oliver Simons (Bazart) aan het hoofd combineert deze 5-koppige band moeiteloos melancholie met gedurfde elektronica. Gedreven door 2 drummers creëren zij een eigenzinnige sound, gekenmerkt door diepe bassen, zenuwachtige ritmes en een zweverige falsetstem. In 2014 won Warhola Humo’s Rock Rally na slechts drie shows. Een eerste EP wordt begin de lente verwacht.

Ontdek ook de [PIAS] Nites op 3, 4, 5 en 19 maart in Brussel en Luik, met onder andere Flume (live), MONEY, FEWS, Témé Tan en Fat White Family.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: