Ook dit jaar zijn we fans van elektronische muziek niet vergeten… Op 19 maart komt Flume naar PALAIS 12 voor de Belgische première van zijn allereerste liveset.

De jonge Australische producer, die binnenkort zijn langverwachte tweede album ‘Skin’ uitbrengt, treedt dit voorjaar niet meer dan drie keer op in Europa. We zijn dan ook erg trots om hem als headliner toe te voegen aan de [PIAS] Nites.

We vormen Paleis 12 om in een club met een capaciteit van 4000 tickets. Het Belgische TANGRAM RECORDS (recent nog winnaar van de Red Bull Elektropedia Awards voor beste label) krijgt vrij spel in de tweede zaal. Ze brengen onder andere LTGL, Moodprint, Sokoto en Up High Collective mee.

Naast deze acts bieden we ook de kans om de Britse band VESSELS, recent getekend op Different, te ontdekken. Hun postrockgeluid combineren ze live met electronica. Iedereen die er vorig jaar bij was in de Botanique zal het met ons eens zijn: een niet te missen act!

De voorverkoop voor deze uitzonderlijke avond gaat maandag 18 januari om 10u van start op piasnites.com. € 32 (presales), € 37 (doors)

Ontdek ook de [PIAS] Nites op 3, 4 en 5 maart in Brussel en Luik, met onder andere Money, Fews, Témé Tan en Fat White Family.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: