Petit Biscuit bewijst opnieuw zijn vermogen om zijn luisteraars mee te slepen in de emoties die hij in zijn muziek giet. Op "Bad Episode" verweeft een zachte pianomelodie zich naadloos met elektronische elementen terwijl de troostende stem van Mehdi (Petit Biscuit) het verhaal van het nummer vertelt. Nadat hij in 2023 zijn pas ontdekte stembereik liet horen in de singles "You Don't Ignore (Too Late)" en "Honor Your Goals", schittert de Franse producer opnieuw met de zachtheid van zijn falsetstem in de nieuwe single "Bad Episode".

Zingend over de ontmoeting met een mogelijke soulmate, haalt Petit Biscuit herinneringen op aan die gebeurtenissen die kunnen voelen als een ongeluk. Deze ervaringen kunnen echter leiden tot diepgaande emotionele connecties wanneer ze een gemeenschappelijke basis vormen, die mogelijks kan uitgroeien tot veel meer - in dit geval bijvoorbeeld liefde.

Door het nummer samen met de instrumental uit te brengen op zijn eigen label Écurie, blijft Petit Biscuit zich ontwikkelen als een volledig onafhankelijke artiest. Door zijn eigen pad te smeden en standvastig te zijn in zijn artistieke visie, belichaamt de Franse producer de reis van een moderne artiest om zijn eigen bestemming te grijpen in het muzikale landschap van vandaag.

Over Petit Biscuit

Petit Biscuit, ook bekend als Mehdi Benjelloun, is een Franse muziekproducer. Zijn muziekstijl is een mix van elektronische, ambient en downtempo elementen, gekenmerkt door organische geluiden en etherische melodieën. Sinds hij twee studioalbums uitbracht (2017's Presence, 2020's Parachute), heeft Petit Biscuit een opmerkelijke 4 miljard streams bereikt, waarvan zijn wereldwijde hit "Sunset Lover"alleen al bijna 2 miljard streams voor zijn rekening nam.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over