Op zaterdag 14 maart worden Peter Van de Veire en Miguel Wiels voor één dag cafébazen van Het Grootste Café. De Antwerpse Lotto Arena wordt omgebouwd tot een muzikaal café, inclusief een lange toog die ook als catwalk zal fungeren voor de artiesten. Naast pintjes tappen, gaan Van de Veire en Wiels ook muziek maken met Café Flamand en brengen ze met hun bandje alleen maar de grootste hits en meezingers. Verder begeleiden ze ook een resem topartiesten: Niels Destadsbader, Belle Perez, De Romeo’s, Gers Pardoel, Paul De Leeuw, Soulsister – voor het eerst in vele jaren nog eens samen op het podium - en Clouseau – hun enige concert dit voorjaar – komen naar Het Grootste Café.

In aanloop naar Het Grootste Café gaan Van de Veire en Wiels samen met ATV op zoek naar Het Leukste Café: “Elke cafébaas of stamgast uit het ATV zendgebied kan zich kandidaat stellen door een mail te sturen naar info@atv.be. Wij verzamelen alle inzendingen en vanaf eind januari gaan we op stap en gaan we de vijf finalisten voor de titel van Het Leukste Café bezoeken. Vervolgens kan het publiek via de website van ATV stemmen en het café met de meeste stemmen is de winnaar. Naast de titel mogen ze met hun cafébaas of –bazin ook naar Het Grootste Café komen in de Lotto Arena op 14 maart”, zegt Peter Van de Veire enthousiast.

Inschrijven voor Het Leukste Café kan je door een mail te sturen naar info@atv.be en wie weet staan Peter Van de Veire en Miguel Wiels straks bij jou in het café (http://atv.be/het-leukste-cafe/)

Meer info over Het Grootste Café kan je vinden op www.hetgrootstecafe.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Het grootste Café Van Vlaanderen
Datum: 
14 maart 2015
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over