Pentatonix komt op 27 april naar Trix

Op 27 april ontvangt de Antwerpse Trix de Amerikaanse A Capella-sensatie Pentatonix: ze live horen, is ze geloven! Pentatonix wonnen in 2011 het derde seizoen van "The Sing-off" een talentenjacht voor moderne a capella groepen op NBC. Met hun verschroeiende versies van onder andere "Video killed the Radio Star" (The Buggles), "Dog Days are over" (Florence and the Machine) en "Eye of the Tiger" (Survivor) veroverden ze de harten van de professionele jury en televisiekijkend Amerika.

Pentatonix bestaat uit vier zangers en een beatboxer die samen -op magistrale wijze- de Pentatonische toonladder verkennen bij het vertolken van hun eigen songs en andermans pophits. De rijke arrangementen van de nummers zijn geïnspireerd door genres als pop, jazz, R&B, indie, folk, dubstep en elektronische muziek.

Na hun overwinning in "The Sing-off" brachten ze drie EP's uit (PTX Volume 1, PTXMAS en PTX Volume2) uit en trokken ze -zowel in Amerika als in Europa- volle zalen. Ook op de sociale media (Facebook en Twitter) en hun eigen YouTube-kanaal is Pentatonix immens populair. De clips van hun versies van "Somebody That I Used To Know" (Gotye), "Royals" (Lorde) en hun "Daft Punk"-medley werden ondertussen miljoenen keer bekeken.

Op 27 april 2014 kan ook België kennis maken met Pentatonix. Het zou wel eens heel druk kunnen worden, niet aarzelen is dus de boodschap.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Pentatonix
Datum: 
27 april 2014
Locatie: 
Trix, Antwerpen

Reservatie:

Meer over