Klaar voor het leukste kinderrockfestival van het jaar? Het einde van de toetsen is bijna in zicht: nog even verbeteren/leren en dan kunnen die goede punten gevierd worden met een spetterend feest. Nog maar 9 keer slapen…en het is Pennenzakkenrock!

Dagtickets zullen te koop zijn aan de kassa op de dag van het festival aan 13 euro. Wees gerust, je kan er zeker nog bij zijn. Het festival vindt plaats op het hele domein Zilvermeer, er is dus plaats genoeg voor iedereen.

Van 8 tot 17 uur kunnen kinderen van 8 tot 14 jaar en hun leerkrachten genieten van verschillende topartiesten, zoals Gers Pardoel, Regi, Laura Tesoro, De KetnetBand, Dean en nog veel meer. Beats of ballades? Er is keuze genoeg! En daarbij komen nog een 60-tal randanimaties en attracties waar je naar hartenlust aan kan deelnemen.

Bovendien mogen we twee verrassingsacts verwelkomen: speciaal voor Pennenzakkenrock doen Van Echelpoel en MNM-presentator Peter Van de Veire er nog een schepje bovenop en brengen ze ongetwijfeld (nog) meer sfeer met elk hun eigen super populaire hits.

Op naar een fantastische afsluiter van het schooljaar! Meer informatie vind je op www.pennenzakkenrock.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over