Gisteren vierde maar liefst 25.000 kinderen het einde van het schooljaar aan het Zilvermeeri n Mol tijdens een nieuwe editie van Pennenzakkenrock. De examens zijn achter de rug en de vakantie staat voor de deur, hoog tijd dus voor een hoogstaand feestje en daar kennen ze in het Zilvermeer in Mol wat van. Pennenenzakkenrock was namelijk al toe aan zijn dertiende editie. Dat de weergoden Pennenzakkenrock trouwens goedgezind zijn viel iedereen op. Terwijl het de voorbije dagen rotweer was, scheen, net zoals de 6 voorbije jaren, gisteren de zon boven het Zilvermeer.

Massa’s attracties en vele topartiesten op het podium dat was al 12 jaar op rij de succesformule van Pennenzakkenrock en ook dit jaar was het niet anders. De 25.000 kinderen amuseerden zich dan ook rot op de massa’s attracties die rond het Zilvermeer stonden opgesteld, enkele honderden doken zelfs spontaan het water in.

Maar geen Pennenzakkenrock zonder muziek en met artiesten als Sandrine, Roel, Stan & Sarah, Udo, Kate Ryan, Sam Gooris en Nailpin op het hoofdpodium kon de pret alvast niet op. De grote zomerhit “Boten Anna” van de Gebroeders Ko werd door de duizenden aanwezige kinds luidkeels meegezongen. Maar de absolute lieveling van het publiek was zonder meer Dean. Hij speelde dan ook de grote Marquee -tent in geen tijd plat en de gillende tienermeisjes bleven maar om meer vragen.

Hop naar een veertiende editie van Pennenzakkenrock in 2008!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: