Vandaag brengt PEER zijn nieuwe single Carousel uit, waarmee de band zich van een nieuwe kant laat zien. Met deze single kondigt het viertal tevens aan dat er komend jaar een debuutalbum verschijnt. Frontman Gijs Teuwsen laat weten daarover meer bekend te maken in de aankomende weken.

PEER heeft dit jaar allesbehalve stilgezeten. Naast het releasen van de songs You Can Count On Me To Let You Down en Bird en een vol tourschema, verscheen hun song I Don’t Wanna in een wereldwijde Mercedes commercial met coureur Lewis Hamilton in de hoofdrol.

Daarnaast dook de band de studio in om te werken aan hun debuutalbum. Een van de nummers die voortkwam uit deze studiosessies is de nieuwe single Carousel.

“Carousel vertel het verhaal van een jongen en een meisje die niet met en niet zonder elkaar kunnen. Ze draaien als het ware rond op een carousel van emoties.”, vertelt de band. Het is een nummer waarin PEER zich blootstelt en zich van hun kwetsbare kant laat zien.

Gijs Teuwsen: “Carousel is de nieuwste single van ons aankomende album waarover we ergens de aankomende weken meer details gaan vrijgeven. We hebben er de afgelopen periode ontzettend hard aan gewerkt en ik kan niet wachten daar meer over te vertellen! ”

Carousel is nu te beluisteren op alle streaming- en downloadservices. Op 24 oktober verschijnt de bijbehorende video.

Tourdata:

Meer tourdata worden op korte termijn aangekondigd.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over