repitities Pauline & Paulette

Judas TheaterProducties, bekend van gerenommeerde musicalproducties als “The Last 5 Years”, “Je Anne”, “Ganesha” en "Lelies" verraste vorig seizoen nog met de musicalcreatie “Josephine B.” met Leki in de hoofdrol. Op 26 januari 2014 gaat “Pauline & Paulette" in première in de Rode Zaal van het Fakkelteater te Antwerpen. Het stuk werd gebaseerd op de gelijknamige film van Lieven Debrauwer en Jacques Boon. Regisseur Frank Van Laecke, verantwoordelijk voor scenario en regie, leidt momenteel zijn cast naar de première op 26 januari.

"2014. Een nieuw jaar en de start van de tweede fase repetities. We sloten het vorige jaar af met een bezoekje van de filmregisseur Lieven Debrauwer. De eerste 2 weken repetities waren hard. Op een serieus tempo werd er gerepeteerd. Teksten werden aangepast, opnieuw ingestudeerd en geanalyseerd. 'Collega's' worden 'vrienden' en samen werkt het hele team naar een top-voorstelling toe ... Spannend ..."

Hier wordt al zolang naar uitgekeken. De verwachtingen liggen bijzonder hoog. Judas TheaterProducties verzamelde immers een top-team voor deze productie. De cast, dat zijn Liliane Dorekens, Erna Palsterman, Marilou Mermans, An Vanderstighelen, Charline Catrysse en Dirk Van Vaerenbergh. Allard Blom verzorgde het scenario en de liedteksten. De muziek wordt gecomponeerd door Dirk Brossé.

Pauline is een 60-jarige met de geest van een 7-jarige. Ze woont haar hele leven lang in bij haar oudste zus Martha. Het verhaal neemt een dramatische wending op het moment dat Pauline het levenloze lichaam van Martha vindt in de rozentuin. Wie gaat er nu voor Pauline zorgen?

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: