Crammerock onthult tien eerste namen

Paul Weller, Flogging Molly, The Sore Losers, Warhaus, Disciples, J. Bernardt, Hoodie Allen, Kraantje Pappie, Roméo Elvis x Le Motel en Zak Abel. Dat zijn de tien eerste namen die Crammerock heeft bekendgemaakt. En dit is nog maar een eerste tipje van de sluier van de affiche.

Op de affiche van Crammerock is plaats voor zo’n vijftig rock-, pop-, hiphop- en elektro-acts. Tien daarvan heeft de organisatie van het festival donderdagmiddag via Facebook bekendgemaakt. De bekendste buitenlandse kleppers zijn britpop-icoon Paul Weller én de Amerikaanse folkpunkers van Flogging Molly.

Weller is niet de enige Brit die op het einde van de festivalzomer naar Stekene komt overgewaaid. Ook het producerstrio Disciples (het bekendst van hun hits “How deep is your love”, een samenwerking met Calvin Harris, en “On my mind”) en de soulvolle Zak Abel zullen het Kanaal oversteken om op Crammerock te spelen. Naast Flogging Molly zal ook singer-songwriter Hoodie Allen uit Amerika komen overgevlogen om in één van de twee grote Crammerock-tenten te spelen.

Belgische namen

Crammerock heeft ook oor voor talent van eigen bodem. Vorig speelden de jongens van Balthazar tijdens Crammerock nog het laatste concert op Belgische bodem, voor ze hun sabbatjaar zouden inzetten. In dat relatieve rustjaar heeft Crammerock nu twee Balthazar-bandleden kunnen strikken voor een concert: Maarten met zijn stemmige Warhaus en Jinte die solo als J. Bernardt door het leven gaat.

Naast het talent uit Gent, haalt Crammerock ook acts uit andere hoeken van het land naar Stekene: de Limburgse kerels van The Sore Losers worden naar het Waasland gehaald om stevig te rocken, en in Brussel heeft Crammerock het opkomende hiphoptalent van Roméo Elvis x Le Motel gespot.

Omdat Stekene aan Nederland grenst, onderhoudt Crammerock ook dit jaar weer de traditie om muzikaal te shoppen bij de Noorderburen: Kraantje Pappie zal net voor het begin van het schooljaar de jeugd nog eens stevig laten POMPEN!

Tickets

Crammerock vindt dit jaar plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 september op het festivalterrein langs de E34 in Stekene. Tickets voor de 27ste editie van het festival zullen in de nabije toekomst verkrijgbaar worden via de website crammerock.be.

Wie Crammerock 2017 niet willen missen, houdt het best de website en de Facebook-, Instagram- en Twitteraccounts van Crammerock in de gaten, want de afgelopen zes jaren was het festival telkens volledig uitverkocht.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Crammerock
Datum: 
1 & 2 september 2017
Locatie: 
Stekene

Reservatie:

Meer over