Groot nieuws om de week mee te beginnen, want Sting en Paul Simon, twee van 's werelds meest succesvolle en invloedrijke artiesten, kondigen vandaag aan dat hun On Stage Together tournee in 2015 eindelijk de grote plas oversteekt. Na een hele reeks concerten in Noord-Amerika, geven ze op 12 maart in Krakau het startschot van hun Europese tour. Ze doen 18 verschillende steden aan, waaronder Antwerpen op maandag 23 maart!

Het idee om samen op tour te gaan ontstaat wanneer de twee levenslange vrienden voor het eerst samen optreden tijdens de Robin Hood Foundation-benefietvoorstelling. Een geweldige ingeving, zo blijkt, want de On Stage Together tour werd één van de meest gelauwerde Amerikaanse concertreeksen van 2014. Paul Simon en Sting brengen hun grootste hits als "Boy In The Bubble", "Fields Of Gold", "Driven To Tears", "Mother & Child Reunion", "Desert Rose", "Every Breath You Take", "The Boxer" en "Diamonds On The Soles Of Her Shoes" nu eens samen, dan weer apart.

Hun gebundeld talent staat garant voor een muzikale topavond! Duid de afspraak met Paul Simon & Sting, op 23 maart in het Sportpaleis, dan ook met stip aan in uw agenda! Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 19 september om 10u.

Over de On Stage Together Tour:

  • Hollywood Reporter - "One of the most surprising, daring, and rewarding double bills..."
  • Orange County Register - "A marvelous meeting of musical minds, the stuff of future legend."
  • American Songwriter - "...great melding of music by two of the world's finest songwriters and singers."

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Paul Simon & Sting
Datum: 
Maandag 23 maart 2015
Locatie: 
Sportpaleis, Antpwerpen

Reservatie:

Meer over