Na zijn hoogst succesvolle en alom geprezen optredens in de Verenigde Staten, maakt Paul Simon vandaag bekend dat hij in oktober en november 2016 ook op tournee trekt doorheen Europa. Op 17 oktober gaat de Europese tournee van start, waarna Paul Simon op 1 November in Vorst Nationaal zal optreden.

Tijdens deze concerten brengt Paul Simon twee uur lang een mix van de grootste hits uit zijn indrukwekkende carrière en nummers uit zijn langverwachte nieuwe album Stranger to Stranger, dat op 3 juni bij Universal Music Belgium verschijnt.

Stranger to Stranger is Paul Simon dertiende soloalbum en loopt over van zinderende en vindringrijke composities die een compleet nieuwe en dynamische dimensie geven aan zijn gevierde virtuositeit als singer-songwriter. Het nieuwe album, zijn eerste sinds het warm onthaalde So Beautiful or So What uit 2011, neemt de luisteraar mee naar een heerlijke nieuwe muzikale wereld waar de stoutste verwachtingen worden overstegen, net als dertig jaar geleden met een van zijn andere meesterwerken, Graceland. Beluister de eerste singles Wristband, Cool Papa Bell en The Werewolf uit het gloednieuwe album op www.paulsimon.com.

Tickets en info:

De ticketverkoop gaat van start op Dinsdag 24 mei vanaf 10 uur op www.gracialive.be of telefonisch via de 0900 84 007.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Paul Simon
Datum: 
1 november 2016
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

Meer over