Vorig jaar had Patrick Onzia een stevige hit te pakken met het uptempo nummer ‘Vergeet niet te leven’. De single, die hij samen met Udo schreef, stond wekenlang in de Vlaamse Top 50. Na deze uptempo single kiest hij nu voor een rustiger tempo. Met 'Zet nu de tijd maar stil' brengt hij 2 verhalen door elkaar. Het eerste verhaal beschrijft de eerste liefde die we uit het oog verliezen. "Op zo een momenten hopen we de tijd stil te kunnen zetten om nog wat langer te genieten van die mooie momenten" zegt Patrick. Het 2de verhaal gaat over de schouderklop en de duim omhoog die er nooit komt. "We geven te weinig schouderklopjes aan de mensen die het echt verdienen, we laten te weinig zien hoe trots we zijn op elkaar." zegt Patrick.

Patrick Onzia viert dit jaar zijn 50ste verjaardag en zijn 30 jarige carrière en dat doet hij in stijl! Kom op zaterdag 22 september om 21u00 naar Theater Elckerlyc in Antwerpen. Udo, Sven De Ridder, Sandrine, Daisy Thys, Dirk Van Vooren, Britt Van Der Borght en een special guest zullen hem die avond vergezellen. Bovendien is hij op 23 september jarig, middernacht na zijn verjaardagsconcert wordt dus een heel bijzonder moment. Tickets kan je bestellen vanaf €30 via www.elckerlyc.be of 070/691002

'Zet nu de tijd maar stil', de nieuwe single van Patrick Onzia kan u HIER beluisteren op Spotify en HIER downloaden op iTunes! Volg Patrick Onzia HIER op Facebook.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over