Op zaterdag 22 september 2018 viert Patrick Onzia z'n 50ste verjaardag met een verjaardagsconcert, maar voor het zo ver is mag hij dit jaar al een taart uitblazen met 30 artistieke kaarsjes. Zo lang draait zanger, entertainer en presentator Patrick Onzia al mee in het vak. In de aanloop naar een groots verjaardagsconcert verrast de Onzia met een knaller van een zomersingle. Net zoals de grote Marco Borsato heeft Patrick Onzia het verrassend slim aangepakt en kiest hij met 'Vergeet niet te leven’ voor een onwaarschijnlijke uptempo meezinger;Ik schreef het lied in samenwerking met Udo en Roel de Ruijter. Samen voelen we elkaar aan. ‘Vergeet niet te leven’ gaat over hoe snel het leven voorbij gaat en hoe snel je plannen die je hebt gemaakt verleden zijn. Net daarom is het belangrijk om alle kansen te grijpen en van alle mooie dingen te genieten, want het vliegt allemaal zo snel voorbij.

Eén van de mooiste dingen in het leven zijn je eigen kinderen. Zij zijn onze toekomst en daarom spelen Patricks kinderen Stijn en Sander ook mee in de videoclip. Die kan je hier bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=NRP2X1IeJHA&t=70s

De nieuwe single ‘Vergeet niet te leven’ van Patrick Onzia is vanaf eind deze week te koop via Itunes en te beluisteren via streaming.

Druk jaar in aanloop verjaardagsconcert

Patrick is zich volop aan het voorbereiden voor een nieuwe Zomershow in het Witte Paard Fascination” en in het najaar de Dinershows van het Witte Paard, De nieuwe Winterrevue met Stany Crets en een vervolg theaterstuk van Nonkel Jef waar hij zotte Dré weer speelt.

Muziek blijft mijn leven en daarom wordt mijn zangcarrière de komende maanden opnieuw de prioriteit. ‘Vergeet niet te leven’ past perfect bij hoe ik mij voel, waar ik momenteel sta in het leven en welke boodschap en muziek ik wil delen met mijn publiek. Ik kijk uiteraard uit naar mijn verjaardagsconcert op 22 september 2018, dan word ik 50, maar ook naar de verdere muzikale plannen die we volop aan het uittekenen zijn. Ik denk dat we klaar zijn om nog eens echt te knallen op het podium, want daar heb ik nu ontzettend veel goesting in!

Veelzijdige artiest

Patrick begon z’n carrière in 1987 met liedjes die vlotjes de weg vonden naar de top 10. De liefde voor het acteren ontdekte hij in de vtm soap Familie wat een verlengstuk kreeg in het Echt Antwaarps Theater van Sven en Ruud de Ridder. Als veelzijdige entertainer was hij jarenlang de aangever tijdens de Caals & Van Vooren shows en in de Studio 100 stukken Taxi Taxi en Pak de Poen speelde hij een glansrol. Ook in de musicalwereld: De 3 Biggetjes, Robin Hood, hoofdpiet in diverse Sinterklaasshows, de K3-shows en uiteraard tv-clown Dobus zijn enkele voorbeelden van producties en verhalen waar de naam Patrick Onzia onlosmakelijk mee verbonden is. “Ik moet zeggen dat het al dertig mooie jaren zijn geweest. Het was keihard werken, maar ik doe dat graag omdat ik nog steeds geniet van het podium. Het applaus, maar vooral de waardering van het publiek doen mij enorm veel plezier. Of dat nu in het Witte Paard is in Blankenberge, tijdens de Zomer- en Winterrevues ik vind het allemaal heel fijn om te doen maar het liefst van al ben ik zanger. Na al die jaren zit die muzikale microbe in mij. Ik blijf muziek maken. Ik zoek ook mensen op die mij inspireren en uitdagen om nog beter te presteren. Het klopt dat ik het geluk heb om veelzijdig te zijn, maar de stijl die ik nu breng met mijn nieuwe single ‘Vergeet niet te leven’ is diegene die het beste bij mij past.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over