Patricia Kaas keert terug naar waar ze het best tot haar recht komt. Op de planken! De transformatie die ze doorgaat wanneer ze het podium betreedt, duurt al ruim 30 jaar en staat bol van de successen. Een nieuw studioalbum - haar eerste plaat met nieuw werk in 13 jaar tijd - staat gepland voor november 2016, en gaat hand in hand met een grootse tournee van de belangrijkste Franse zangeres van de laatste decennia. Zij is een icoon in Europa, Oost-Europa, Azië en talloze andere landen waar zij voor eeuwig de belichaming van het Franse chanson zal blijven. Maar bovenal is Patricia Kaas een ongelooflijk podiumwonder. Haar stem en personage schitteren als geen ander wanneer zij optreedt voor een publiek dat helemaal overstag gaat.

“Dit nieuwe album wordt na het succesverhaal van ‘KAAS zingt PIAF’ voor mij de gedroomde kans om mijn fans terug te zien, op de planken met mijn allergrootste hits”.

Patricia Kaas is haar Belgische fans niet vergeten, en zingt haar grootste succesnummers én haar nieuwe nummers live voor ons, op dinsdag 14 februari in het Koninklijk Circus in Brussel, en op 28 maart in het Forum in Luik.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Patricia Kaas
Datum: 
14 februari 2016
Locatie: 
Koninklijk Circus, Brussel
Meer over