Marcel Sophie, Martien van Oostrom, Thomas Gerritsen, Bart Swerts, Rolf Rombouts en Vincent van Lent, ofwel de mannen van Pater Moeskroen, zijn terug met hun succesvolle theatertour  ‘Karavaan’! Op 17 mei 2013 speelde de Paters de laatste voorstelling van deze tour. Toch was zowel het publiek als de band zelf nog niet klaar met deze humoristische en vrolijke theatershow. Daarom is Pater Moeskroen vanaf februari weer in de Nederlandse theaters te zien met de reprise van ‘Karavaan’! Tot en met eind april kan het publiek nog genieten van deze voorstelling met aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades.

Karavaan
De voorstelling ‘Karavaan’ vertelt het verhaal van een rondtrekkend circus dat in een grijs verleden werd geroemd om haar sprankelende voorstellingen en spraakmakende artiesten. Maar de tijden zijn veranderd: het publiek bleef weg, de tentdoeken vertonen scheuren en het geld raakt langzaam op. De markante directeur doet een laatste poging om het circus van de ondergang te redden en nodigt zes straatmuzikanten uit om met hun vrolijke en aanstekelijke Keltische muziek het tij te doen keren.

Met de theatershow ‘Karavaan’ trakteren de Paters, met behulp van een enorm arsenaal aan instrumenten, op een voorstelling vol romantiek, humor en Keltische muziek. Na afloop van de voorstelling geven de heren in de foyer van het theater een toegift met hun grootste hits!

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op www.patermoeskroen.nl

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over