Mike Rosenberg, beter bekend als de Engelse troubadour Passenger, kondigt zijn terugkeer aan met een nieuw studioalbum, en een nieuwe tournee (deze keer als vijftal) die op 27 oktober halt houdt in Brussel!

Met zijn vriend Andrew Philips richt hij in 2003 de groep op. Zes jaar later scheiden hun wegen, maar Mike besluit op zijn eentje en onder dezelfde naam verder te gaan. Met veel moed en motivatie trekt hij de straat op om zijn muzikale passie met de wereld te delen. En toen kwam de gezegende dag in 2012 waarop het succes hem eindelijk toelachte, dankzij zijn megahit “Let Her Go” uit zijn vierde album. Een groots nummer dat vandaag al ruim een miljard (!) views telt op YouTube. Sindsdien groeide hij uit tot een unaniem gerespecteerd singer-songwriter onder zijn mede-muzikanten, maar vooral ook bij een breed publiek in de vier windstreken. Passenger trekt binnenkort al 10 jaar de wijde wereld rond; van straathoeken tot grote concertzalen (AB, Lotto Arena) of festivals (Rock Werchter, Pukkelpop), maar steeds met dezelfde bescheidenheid en levensvreugde. Zijn genereuze muziek, met entertainende melodieën en nostalgische accenten, tovert steevast een glimlach op het gezicht van miljoenen fans. Zijn pakkende stem, tussen James Bay en Damien Rice, is de ideale drager voor universele indiepop-pareltjes.

Dit najaar betekent de start van een nieuw avontuur voor de singer-songwriter die voor het eerst sinds lang met een livegroep de baan op gaat! Passenger en zijn band staan op donderdag 27 oktober op de planken van het Koninklijk Circus in Brussel, waar ze zijn nieuwe werk voorstellen, maar uiteraard ook de bekende nummers niet uit het oog verliezen. Een zeer speciaal en niet te missen concert! De ticketverkoop start op vrijdag 10 juni om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Passenger
Datum: 
Donderdag 27 oktober 2016
Locatie: 
Koninklijk Circus, Brussel

Reservatie:

Meer over