PARTYNEXTDOOR heeft vandaag de nieuwe track 'Believe It' uitgebracht samen met Rihanna. Het is het eerste nummer dat Rihanna sinds 3 jaar uitbrengt.

Beluister 'Believe It'

PARTYMOBILE
Vandaag is ook het gloednieuwe album PARTYMOBILE van PARTYNEXTDOOR uitgekomen. Eerder bracht hij al de nummers 'THE NEWS' en 'LOYAL' uit. 'THE NEWS' heeft inmiddels 32 miljoen streams wereldwijd behaald en 'LOYAL' 163 miljoen. Voor dat laatste nummer heeft PARTYNEXTDOOR een innovatieve claymation-video uitgebracht.

TRACKLIST
1. NOTHING LESS
2. TURN UP
3. THE NEWS
4. SPLIT DECISION
5. LOYAL
6. TOUCH ME
7. TRAUMA
8. SHOWING YOU
9. EYE ON IT
10. BELIEVE IT
11. NEVER AGAIN
12. PGT
13. ANOTHER DAY
14. SAVAGE ANTHEM
15. LOYAL (REMIX)

Beluister PARTYMOBILE

OVER PARTYNEXTDOOR
De Canadeze pop en R&B artiest PATYNEXTDOOR was in 2013 de eerste artiest die tekende op Drake's label OVO Sound en debuteerde toen met het album PARTYNEXTDOOR. In de jaren die volgden startte hij projecten als PARTYNEXTDOOR TWO, bracht hij de EP PNDColours, P2 en de LP PARTYNEXTDOOR 3 uit.

In 2017 was PARTYNEXTDOOR genomineerd voor een GRAMMY in de categorie 'Best R&B Song' voor het nummer 'Come and See Mee' met Drake. Daarnaast schreef hij mee aan hits als 'Work' van Rihanna en 'Wild Thoughts' van DJ Khaled. Zijn Jamaicaanse roots zijn terug te vinden in zijn muziek en beïnvloeden de hedendaagse R&B, rap en pop muziek.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: