De organisatie achter PARKIES, vzw Divers, heeft groot nieuws. Vanaf dit seizoen zal de concertorganisator in België de steun genieten van ENGIE Electrabel. ENGIE Electrabel zal voor minimaal 4 jaar de rol van naamsponsor op zich nemen waardoor de concerten voortaan als ENGIE PARKIES zullen worden aangekondigd. ENGIE Electrabel engageert zich vol overtuiging in PARKIES en wil een belangrijke bijdrage leveren aan het verder ontwikkelen van de concerten. Dit nieuwe en stabiele partnership zal er voor zorgen dat PARKIES zijn sociale en culturele rol kan blijven vervullen met de energieke steun van ENGIE Electrabel.

ENGIE PARKIES kan gerealiseerd worden dankzij de intensieve samenwerking met 18 stads- en gemeentebesturen, een aantal vooraanstaande merken uit de bedrijfswereld en de synergie tussen de artiesten en mediawereld. Het komende seizoen nemen 14 Belgische locaties deel aan ENGIE PARKIES. Goed voor maar liefst 100 gratis toegankelijke concerten.

“Met ENGIE PARKIES steunen we een project dat nauw aansluit bij onze maatschappelijke visie. ENGIE PARKIES is een mooi initiatief dat mensen samenbrengt. Als lokaal verankerde onderneming willen we samen met vzw Divers het project op sociaal vlak verder ontwikkelen.” Aldus Geetha Keyaert, woordvoerder van ENGIE Electrabel.

En wat met PALM zal u zeggen? Niets eigenlijk, want Brouwerij PALM is en blijft een van de meest trouwe partners van de organisatie. Door het vergroten van het sponsordraagvlak zal ENGIE PARKIES nog verder kunnen groeien. “Met gepaste trots dragen wij het naamsponsorschap over aan ENGIE Electrabel. We blijven uiteraard een sterke partner in dit unieke project dat we mee vorm hebben gegeven . ENGIE PARKIES is en blijft een prachtig evenement om ons rijk aanbod van speciale bieren te promoten !“ Aldus Peter Buelens, PR manager van PALM.

ENGIE PARKIES pakt komende zomer alvast uit met een ijzersterk en energiek programma. Komende periode zullen het programma en alle andere weetjes over ENGIE PARKIES 2016 stapsgewijs bekend gemaakt worden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: