De zomer komt dichterbij, alsook de achtste editie van Paradise City. Naast de haast legendarische dansvloer energie, is het elektronische muziekfestival beroemd om zijn prachtige groene locatie aan het water, professionele organisatie, indrukwekkende podia, en uitstekende licht en geluid producties. In afwachting van het feest heeft het Paradise City team nu de eerste namen van de indrukwekkende affiche bekend gemaakt.
In alfabetische volgorde:

Adriatique - Aili - AliA & Driss Bennis - Aroh - Avalon Emerson - Christian AB & Quest - Dan Andrei - Eris Drew & Octo Octa - Folamour - Helena Hauff - JakoJako (live) - Lander & Adriaan - Leafar Legov (live) - Lola Haro - LSDXOXO - Nico Morano - Palms Trax - salute - Sara Dziri - Shanti Celeste - Vitess - Vlada - VTSS & Nene H - Yulia Niko - Zouzibabe

Palms Trax en Folamour, twee van Europa's populairste dj's, zullen hun euforische house- en disco op de dansers van Paradise City loslaten. Fans van melodieuze house zullen blij zijn met de terugkeer van Adriatique, terwijl Helena Hauff en LSDXOXO de honger van elke technoliefhebber zullen stillen. Met VTSS & Nene H en Eris Drew & Octo Octa heeft het het team twee langverwachte back-to-back sets gepland met enkele van de populairste namen in de rave-scene van het moment. Tot slot zullen vaste gasten Lola Haro, Nico Morano en Sara Dziri zorgen voor de kenmerkende dance vibes waar ze bekend voor staan.

Om al dit ongelooflijke talent te ontvangen, zal Paradise City een gloednieuw zesde podium bouwen met een bescheiden capaciteit, maar met uitsluitend energieke dj-sets. Ook nieuw dit jaar: een uitbreiding van het nachttreinprogramma in samenwerking met de NMBS. In 2023 kan je na afloop van het festival vanuit het station van Vilvoorde een zitplaats op de exclusieve nachttreinen boeken naar Brussel, Antwerpen, Mechelen Gent, Leuven en Hasselt. Tot slot krijgt ook de camping een flinke upgrade. Dit betekent meer ruimte per kampeerder, verbeterde campingdiensten (zoals live-optredens, dj-sets of yogasessies) en drie gezonde ontbijtbuffetten inbegrepen in het ticket.

Als festival dat prioriteit geeft aan een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk, is Paradise City Festival er trots op het 'Outstanding' label te hebben ontvangen van A Greener Festival, een non-profit organisatie die evenementen helpt duurzamer te worden en hun milieu-impact te verminderen. Deze hoogst mogelijke waardering bevestigt de status van het evenement als het groenste muziekfestival van België. De organisatie deelt regelmatig haar duurzaamheidsgegevens, die allemaal hier te vinden zijn.

Tickets voor Paradise City Festival 2023 zijn nu verkrijgbaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: