Naast de eerder bekend gemaakte toppers Airbourne, Iced Earth, Kamelot, Agnostic Front en Biohazard geven we met grote trots de headliner voor de vrijdag mee! Niet minder dan Papa Roach vervolledigt de nu al prachtige affiche en komt op vrijdag exclusief naar Masters@rock in Torhout!

Papa Roach de band rond boegbeeld en zanger Jacoby Shaddix, begon als een nu-metal band. In 2000 braken ze echt door met hun monsterhit “Last Resort” van het al even succesvolle album ” infest” Nadien  evolueerden ze in de richting van de alternatieve rock/metal. In de jongste jaren laat Papa Roach dan terug weer een sneller en harder geluid horen en met succes. De opeenvolgende koerswijzigingen zorgen voor een gevarieerd  oeuvre en dat houdt het interessant. Zowel metal, punk, hardcore als rap passeren de revue . Op Torhoutse bodem en als afsluiter op vrijdag beloven ze alvast een feestje voor het publiek!

Naast Papa Roach komt op vrijdag nog de gekende punkband The Exploited, zanger Wattie wil er terug met volle enthousiasme tegen aan na een hartaanval in februari en beloofd zijn fans zeker niet te ontgoochelen! Ook de Nederlandse hardcorebands All For Nothing en Born From Pain waar we ook heel grote live verwachtingen voor hebben en de melodische punk-hardcore band uit de streek The Ignored  die het festival zal openen op vrijdag zijn de laatste namen die we vrij geven.

Kaarten zijn online te koop via de website en via de facebook pagina. Later ook ter plaatse via de cd speciaalzaak Top Disc in Torhout. Kaarten kosten voor vrijdag 45€, zaterdag 55€ en een combiticket slechts 79€. Voor camping betaal je 12€ voor de 2 dagen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Masters@Rock
Datum: 
29 en 30 augustus 2014
Locatie: 
Torhout

Reservatie:

Meer over