De Amerikaanse rock band Papa Roach komt op 4 februari naar AFAS Live. De show is onderdeel van de Rise Of The Roach tour. De kaartverkoop voor deze show start op vrijdag 5 juli om 10:00 via Ticketmaster.

Papa Roach keert begin 2025 terug naar Europa voor de Rise Of The Roach tour. Met hun grootste productie tot nu toe viert de band het 25e jubileum van het debuutalbum INFEST, bekend van de hitsingle Last Resort. De tour zal naast het Europese vasteland ook een stop maken tijdens een exclusieve show in de OVO Arena Webley in Londen.

Papa Roach zijn tweevoudig GRAMMY-genomineerde, platina-verkopende leiders in alternatieve hardrockmuziek, die in 2020 de 20e verjaardag van hun iconische album INFEST vierden. Sindsdien heeft de band tien studioalbums uitgebracht, samen met hun meest recente Ego Tripuitgebracht op hun eigen label New Noize Records via ADA / Warner Music. Ego Trip heeft meer dan 360 miljoen wereldwijde streams tot nu toe en heeft vier #1-singles geproduceerd, waaronder de huidige single van de band Leave A Light On (Talk Away the Dark), de grootste hit van de band in tien jaar. Met de internationale hit staat de teller van Papa Roach op een totaal van 26 Top-10 en 12 nummer 1-hits.

Papa Roach - Rise Of The Roach

Dinsdag 4 februari 2025 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €58,24 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 5 juli om 10:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/paparoach

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over