De Schotse singer-songwriter Paolo Nutini komt op zaterdag 3 mei naar de Ronda in het spiksplinternieuwe TivoliVredenburg. Nadat zijn eerder aangekondigde show in Amsterdam in een mum van tijd uitverkocht was, komt de muzikant naar Utrecht. De kaartverkoop begint vrijdag 21 februari om 10:00 uur.

De Schot, die eerder in het voorprogramma stond bij Amy Winehouse en The Rolling Stones is bij het grote publiek voornamelijk bekend vanwege zijn hit New Shoes afkomstig van zijn debuutalbum These Streets (2006). De opvolger van dit album, Sunny Side Up debuteerde op nummer een op de Britse Albums Chart en werd vijf keer platinum. Caustic Love zijn inmiddels derde studioalbum komt op 18 april in Nederland uit.

TivoliVredenburg

Deze show vindt plaats in de Ronda; een van de vijf zalen van TivoliVredenburg. Hoewel er 2.000 bezoekers in de Ronda kunnen is het een intieme zaal geworden. Altijd dicht bij de artiest door de korte afstand tot het podium. De zaal heeft een groot balkon. Van binnen heeft de zaal een mooie bronzen bekleding. De buitenkant van de zaal is herkenbaar aan zijn bronzen ronding. Check deze link voor meer informatie en foto's van de zaal en klik hier voor de route naar TivoliVredenburg.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Paolo Nutini
Datum: 
Zaterdag 3 mei 2014
Locatie: 
Ronda, Tivoli Vredenburg

Reservatie:

Meer over