Eindelijk is het dan zo ver... De winter heeft het land verlaten en de zomer staat voor de deur. Iedereen begint stilaan al een beetje van de zomervakantie te dromen... Hoog tijd dus om de eerste namen voor PALM PARKIES 2015 op jullie los te laten!

Wie als eerste een mooie plek op onze affiche heeft gekregen is Paul Michiels. In niet minder dan 9 steden kan je hem aan het werk zien komende zomer. Wie ook het park in jouw buurt in vuur en vlam komt zetten, is Level Six. Deze partyband zal in alle 19 deelnemende steden en gemeenten een heus feest doen losbarsten!

In de komende periode zullen we stelselmatig meer namen op jullie loslaten. Hou dus zeker onze facebookpagina, twitter of onze website in de gaten en kom als eerste te weten wie er nog meer op het podium van PALM PARKIES zal staan.

Paul Michiels 9x op PALM PARKIES!

Wie als eerste een mooie plaats krijgt op de affiche van PALM PARKIES, is Paul Michiels. Paul Michiels is een Belgisch muziekicoon en trekt dit jaar met plezier terug naar PALM PARKIES! Zijn fantastische liveband krijgt in 2015 opnieuw een centrale plaats in zijn carrière. Met de nieuwe 'A Singer's Heart Tour' zal Paul Michiels opnieuw 9 Palm Parkies steden plat spelen én dit met een verfrissende nieuwe festivalset, ideaal op een zwoele zomerse avond!

Lees hier meer over Paul Michiels.

Level Six: 19x op PALM PARKIES!

Maar liefst 19x zal Level Six de PALM PARKIES parken in vuur en vlam zetten, zo zullen zij dus in alle deelnemende steden en gemeenten te zien zijn.

Met de partyband Level Six strikt PALM PARKIES de hipste partyband van het moment. Deze zomer pakken ze uit met een gloednieuwe show: “RED IS THE NEW BLACK”. In hun nieuwe show brengen Jo Hens (bekend van oa. Familie – Niko) en Laura Tesoro (dé ontdekking van The Voice 2014) samen met hun muzikanten originele medleys en de grootste hits van de voorbije jaren.

Pure ambiance van begin tot einde, niemand zal kunnen blijven stilstaan. Een leuke avond gegarandeerd! Wil je meer weten over Level Six? Klik dan hier.

PALM PARKIES zoekt...

... gemotiveerde medewerkers. Ben jij nog op zoek naar een toffe studentenjob tijdens de zomervakantie? Registreer je dan via onze website en wie weet maak je deze zomer deel uit van het PALM PARKIES team.

... toffe presentatoren. heb jij een vlotte bbbel en ben je niet bang om voor een groot publiek te staan? Weet jij mensen op een toffe manier aan te spreken? Stuur ons dan snel een leuke mail en wie week sta jij deze zomer ook op het podium als enige echte PALM PARKIES presentator.

Wat heeft PALM Hop Select voor u in petto?

Vier jaar geleden besloot Brouwerij PALM om voor het eerst de exclusieve PALM Hop Select te brouwen. Je hebt hem misschien vorig jaar al wel geproefd op PALM PARKIES? Alles wat je wil weten over deze bitterzachte verleiding vind je hier in het nagelnieuwe vakblad van brouwerij PALM.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: