We lieten jullie weten dat niemand minder dan Paul Michiels en Level Six met Jo Hens en laura Tesoro met een grote toer op onze affiche staan. Wij vinden het ondertussen weer hoog tijd om enkele nieuwe namen de wereld in te sturen.

Niels Destadsbader 10x op Palm Parkies

Presentator, acteur en zanger! Niels Destadsbader heeft veel in zijn mars en zal deze zomer op 10 verschillende podia van Palm Parkies staan. Belgium’s Got Talent is net achter de rug, de opnames van de tweede Kampioenenfilm staan voor de deur en deze zomer presenteert hij dagelijks een geestig spelprogramma op VTM.

Een tijdje geleden stond Niels met zijn single ‘Dansen’ op één in de Vlaamse top-10. Ook muzikaal zal Niels deze zomer dus niet stilzitten, want hij komt naar een park in uw buurt om samen met zijn band de boel op stelten te zetten.

Cleymans & Van Geel 8x op Palm Parkies

Ook Cleymans & Van Geel nemen een mooi plaatsje in op onze affiche. Maar liefst 8x zullen Jelle Cleymans en Jonas Van Geel te zien zijn op Palm Parkies. De bloedbroeders Jelle Cleymans en Jonas Van Geel hebben samen met een een hele boel professionele muzikanten een covergroep in elkaar gestoken die maar één doel heeft: Palm Parkies helemaal op zijn kop zetten!

Ze geven een eigenzinnige interpretatie aan talloze onsterfelijke, Nederlandstalige hits van Gorki tot Frank Boeijen, van Clouseau tot Borsato en ga zo maar door! Warm die stembanden maar op en trek je dansschoenen maar aan, want dit is pret verzekerd!

Palm Parkies zoekt...

...een Social Media Manager. Heb jij een vlotte pen en ben je vergroeid met alles wat social media is? Palm Parkies zoekt voor de zomer van 2015 iemand die onze online kanalen als geen ander weet te bespelen en levendig te houden. Geïntereseerd? Klik dan hier.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over