Palm Parkies is een vaste waarde in de zomerse festivalagenda’s van 18 Vlaamse en Nederlandse steden en gemeenten. In elke stad creëren de initiatiefnemers 7 à 8 weken na elkaar een fijne ontmoetingsplaats in een groene omgeving. Zo worden er tijdens de maanden juli en augustus meer dan 125 concerten aangeboden voor een breed en familiaal publiek. Dankzij de steun van en samenwerking met lokale besturen en sponsors blijft het festival gratis toegankelijk.

Palm Parkies pakt uit met twee ijzersterke dames

In de komende periode zal Palm Parkies stelselmatig het programma op het publiek loslaten. De eerste twee artiesten die worden vrijgegeven zijn Belle Perez en Isolde et Les Bens.

Belle Perez: 18x op Palm Parkies!

Belle Perez, bekend van hits als Enamorada, El mundo bailando, Que viva la vida maar ook het fragiele Hijo de la luna zal deze zomer maar liefst 18 keer op het Palm Parkies podium staan. Hiermee krijgt ze, als eerste, een plaats op de affiches van alle deelnemende steden en gemeenten. Belle Perez staat garant voor een klassevol feestje waarbij een mix van eigen songs met haar favoriete covers ervoor zorgen dat niemand kan blijven stilstaan, gegarandeerd een leuke avond!

Isolde et Les Bens: 6x op Palm Parkies

Wie ook een mooie plaats krijgt op de affiche van Palm Parkies, zijn Isolde et Les Bens. Isolde Lasoen, bekend als drumster bij o.a. Daan, richtte deze gelegenheidsgroep op, waarin ze haar voorliefde voor zowel de Franse sixtiespop en chanson, als voor Engelse pareltjes van vroeger en nu laat blijken. Heerlijke sixtiesgeluiden van onder andere France Gall, Serge Gainsbourg, Ella Fitzgerald zullen de revue passeren, ideaal op een zwoele zomerse avond.

Maar liefst 6 keer zullen Isolde et Les Bens in Vlaanderen op het Palm Parkies podium staan.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: