De organisatie beloofde deze week nog meer namen bekend te maken, bij deze wordt de Belgische affiche aangvuld met namen zoals  Udo en Buscemi feat. Squadra Bossa. In Nederland mag het publiek dan weer De boM! verwachten.

Udo 8x op Palm Parkies

Udo breekt in Vlaanderen door in 2005 dankzij X-Factor op vtm. Een nieuw Engelstalig popfenomeen lijkt geboren. Maar twee jaar later breekt hij bij de VRT alle potten in de liedjeswedstrijd ‘Zo is er maar één’. Hij slaat het publiek met verstomming met zijn versie van Will Tura’s klassieker ‘Ik mis je zo’. In 2011 houdt Udo dat Nederlandstalige repertoire voor bekeken. Vooral live wil hij met zijn band zo breed mogelijk gaan. Udo heeft intussen een familienaam gekregen. Udo Mechels is de jongste jaren een uiterst succesvol liedjesschrijver, van het schlagergenre tot betere pop. Kortom, deze Udo is anno 2014 van vele markten thuis.op Palm Parkies komt hij dat graag bewijzen.

Udo komt maar liefst 8x naar Palm Parkies dit jaar.

Buscemi Feat. Squadra Bossa 8x op Palm Parkies

Buscemi is het alter ego van Dirk Swartenbroekx. Sinds 1996 mixt hij elektronische muziek met warme, dansbare muziek. Of het nu bossanova, jazz of afrobeat is. Onlangs sprong zijn samenwerking met Rocco Granata nog in het oog, toen die muzikaal terugkeerde naar zijn Italiaanhttps://mailing.firstserved.net/mailing/mailing_edit.php?mailing=5948se roots. Zijn nieuwste project Sol Y Suave staat bol van het heerlijke stemgeluid van zwoele zangeressen. Ideaal om body en soul aan te laven. Maar pas op voor de gloeiend hete beats!

Buscemi Feat. Squadra Bossa staat niet minder dan 8x op de Palm Parkies affiche, niet te missen dus!

De boM! 5x op Palm Parkies

Vlaming Tom Van Damme brengt met de boM! een heerlijk eerbetoon aan Doe Maar. Helemaal goedgekeurd door Henny Vrienden himself. Het was Henny die Tom in 2007 aanspoorde om deel te nemen aan de audities van ‘Doe Maar, de popmusical!’. Met succes, 200 uitverkochte voorstellingen volgen. De passie voor Doe Maar blijft, wat uitmondt in De boM!

Iedereen weet wat te verwachten: Smoorverliefd, Doris Day, Belle Hélène, Is dit alles…, alle hits passeren de revue. De boM! belooft bovendien enkele verrassingen.... Ook De boM! staat maar liefst 5 keer op het PALM PARKIES podium. hiermee spelen ze ook op alle Nederlandse locaties.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: