Met de avant-première van de gerestaureerde kopie van David Lynch’s meesterwerk Lost Highway

Cinema Palace heeft op zondag 10 februari zijn 100.000ste bezoeker over de vloer gekregen. Het gaat om Marie-Noëlle Boutin (leerkracht aan de Ecole de photographie et de techniques visuelles Agnès Varda) en om Ophélie Pruvost (regisseuse van documentaire- en fictiefilms). Olivier Rey, directeur van Palace, heeft het genoegen gehad hen een cadeaubon te geven voor een film naar keuze en een maaltijd in de brasserie van Palace.

De onafhankelijke bioscoop Palace opende een jaar geleden de deuren en zette sindsdien in op een programmatie die gericht is op kwaliteit. Cinema Palace projecteert “arthouse” films, films voor het grote publiek, documentaires en kortfilms. Bovendien organiseert Palace talrijke evenementen, onder andere tentoonstellingen, festivals en concerten.

In minder dan een jaar tijd heeft Palace meer dan 300 films geprojecteerd, ruim 10.000 studenten verwelkomd, en cinemapersoonlijkheden zoals Jacques Audiard, Gérard Depardieu, Charlotte Rampling, Gaspard Noé, en Yann Arthus-Bertrand ontvangen tijdens avant-premières.

Het team van Palace nodigt u uit om de eerste verjaardag van de bioscoop te komen vieren op 2 maart. De avant-première van de gerestaureerde kopie van David Lynch’s meesterwerk “Lost Highway” wordt vertoond. Na de film staan er concerten op het programma die mede georganiseerd werden door FiftyFifty.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over