Tijdens de krokusvakantie kan je in het weekend van 29 februari en 1 maart 2020 in het Antwerpse Sportpaleis terecht voor ‘CAVALLUNA – Legend of the Desert’. Een gloednieuwe show, waarin de Emmy-genomineerde componist zijn eerdere successen voortzet en een wervelend spektakel vol nieuwe dimensies creëert met de mooiste paardenrassen van Europa. De magische scènes gaan gepaard met adembenemende optredens waarin mens en dier in perfecte harmonie samenwerken en het prachtige verhaal tot leven brengen.

Maak je klaar voor ‘Legend of the Desert’

De nieuwe show ‘CAVALLUNA – Legend of the Desert’ neemt je weer mee op een adembenemende reis. Het geheimzinnige verhaal van deze show draait rond de prinses van een woestijnvolk, die een ongelofelijke opdracht toevertrouwd krijgt. Ze moet het geheim van de legendarische Amazones van de Elementen ontrafelen om haar volk en de hele wereld van een groot gevaar te vrijwaren. Zal ze er op tijd in slagen om de eeuwenoude opdracht tot een goed einde te brengen en zo alles wat haar lief en dierbaar is te redden?

Met superlatieven als ‘adembenemend’, ‘grandioos’, ‘verbazingwekkend’ tot ‘nooit eerder hebben we zoiets gezien’, zo reageerden o.a. Natalia, Andy Peelman, Loes Van den Heuvel en nog een rits bekende Vlamingen dit voorjaar, toen ze in het Antwerpse Sportpaleis te gast waren op CAVALLUNA’s ‘World of Fantasy’. Diezelfde reacties zullen de fans ook hebben bij de nieuwe show, want ‘CAVALLUNA – Legend of the Desert’ gaat nog een stapje verder. Het grootse paardenspektakel en de populairste familie-entertainmentshow neemt je op 29 februari en 1 maart 2020 mee in een tot droomplek omgebouwd Antwerps Sportpaleis, waar het publiek zich kan laten verwonderen.

Sinds 2003 heeft CAVALLUNA meer dan 7,5 miljoen Europese toeschouwers geraakt en geboeid, met paarden en ruiters die doorheen de vele jaren bekend en geliefd zijn. De beproefde mix van unieke ruitersport, grandioze decors en ontroerende muziek maakt het verschil. Creatief directeur en producer Klaus Hillebrecht enthousiasmeerde het publiek met CAVALLUNA’s ‘Companions of Light’ en ‘World of Fantasy’. De combinatie van prachtige beelden, fantastische ensceneringen en een zeer onderscheidende soundtrack, maken het verschil. Meerdere malen werd de show geroemd als ‘de beste in jaren’ en was deze te zien in overvolle stadions in verschillende Europese grootsteden.

Met ‘CAVALLUNA – Legend of the Desert’ zal heel Europa betoverd worden door de fantastische symbiose van paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek. Beleef deze spectaculaire show tijdens de krokusvakantie op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020 en verheug je nu al op nieuwe onvergetelijke momenten en beeldschone paarden.

Reserveer nu jouw tickets, op www.teleticketservice.comof 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over