AB presenteert ‘OUTRAGEOUS ’: een avond en nacht vol livemuziek en dj-sets door activistische LGBTQIA+ iconen. Op vrijdag 20 mei, aan de vooravond van The Belgian Pride 2022, vieren we samen de LGBTQIA+ community.

The Belgian Pride is diepgeworteld in protest en activisme en groeide over de jaren heen uit tot de megafoon van de LGBTQIA+ community. AB zoomt op vrijdag 20 mei mee in op de (on)zichtbaarheid en de rechten van de LGBTQIA+ community.

Ons podium wordt overgenomen door LGBTQIA+ iconen die elk op hun manier hun identiteit versmelten met hun werk en kunst. Op de line-up staan onder andere Mykki Blanco, Lotic, Authentically Plastic, COBRAH, BRYN, TYGAPAW en Promis3. Met een radicaal muzikaal programma bewijst ‘OUTRAGEOUS’ wat de kracht van kunst is: zichtbaarheid, betrokkenheid en (h)erkenning genereren.

‘OUTRAGEOUS’ streeft ernaar een safe space te zijn voor wie zich gediscrimineerd, ondergerepresenteerd en misbegrepen voelt of gevoeld heeft, zowel binnen als buiten de wereld van het LGBTQIA+ activisme. Een plek voor community en celebration. Een plek voor pride.

Info en tickets via abconcerts.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over