on to better things is een tentoonstelling van iann dior zijn musicaliteit. De Amerikaanse rapper/songwriter zet zowel zijn alt-pop/rock sentiment als zijn rap capaciteiten in de verf. iann bezingt de liefde, relaties, loyaliteit en het streven naar een betere toekomst. Namen als Machine Gun Kelly, Lil Uzi Vert en Travis Barker brengen features op het album. Die laatste tekent ook voor productie, samen met o.a. Taz Taylor (Internet Money), Omer Fedi (The Kid LAROI, Lil Nas X), Cirkut en Cashmere Cat.

De release van on to better things is een mijlpaal voor de eclectische artiest, na verschillende eerdere successen. iann dior had een Billboard Hot 100 nummer 1-hit te pakken met zijn gastbijdrage op Mood feat. 24KGoldn, die 33 weken in de top 10 stond en meer dan een miljard streams behaalde. Daarnaast ontving hij twee MTV VMA nominaties (Song van het Jaar en Beste Samenwerking), vier gouden singles en werkte hij samen met heel wat artiesten, waaronder Travis Barker en Lil Baby.

Onlangs werd iann door het Duitse modehuis MCM aangekondigd als het gezicht voor hun lente- en zomercampagne. De campagne – met muziek van iann dior - neemt kijkers mee naar een levendige wereld, met een vers perspectief op het nieuwe jaar.

Luister naar on to better things

Tracklist on to better things

1. is it you

2. complicate it

3. v12 (ft. Lil Uzi Vert)

4. i might

5. heavy

6. dark angel interlude

7. obvious (ft. Travis Barker)

8. heartbreak3r

9. options

10. regret

11. thought it was (ft. Machine Gun Kelly & Travis Barker)

12. sinking interlude

13. let you

14. fallin

15. hopeless romantic (ft. Travis Barker)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over