The Searchers maakt vandaag bekend dat 'Our Friend' vanaf 12 mei beschikbaar zal zijn via Video on Demand bij Apple +, Google Play, Proximus, Telenet, Cinema bij je thuis, Zed vanuit je zetel en Rakuten. Een weekje eerder, op 5 mei, is de film al digitaal te downloaden via Apple + en Google Play.

'Our Friend' vertelt het waargebeurde verhaal van journalist Matthew (Casey Affleck) die, nadat hij te horen krijgt dat zijn vrouw nog maar zes maanden te leven heeft, onverwacht de steun krijgt van zijn beste vriend Dane. Dane trekt in bij het gezin en zijn impact op de familie is veel groter – en dieper – dan iemand zich ooit had kunnen voorstellen. Naast Affleck vinden we onder andere topacteurs als Jason Siegel en Dakota Johnson terug in de cast.

Nadat journalist Matthew (Casey Affleck) hoort dat zijn vrouw Nicole (Dakota Johnson) nog maar zes maanden te leven heeft, krijgt hij onverwacht de steun van hun beste vriend Dane (Jason Siegel), die bij hen intrekt en zijn eigen leven in de wacht zet. Hij verlaat zijn werk en zijn vriendin om er te zijn voor Matthew, Nicole en hun dochters. Zijn impact op het hele gezin is veel groter – en dieper – dan iemand zich ooit had kunnen voorstellen.

Dit buitengewone én waargebeurde verhaal is gebaseerd op Matthew Teague’s artikel ‘The Friend: Love Is Not a Big Enough Word’.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over