Kobe Ilsen ontvangt een aantal fijne BV's in de kroeg Bar des Amis in Gent om tussen pot en pint samen het voorbije jaar af te sluiten. Adriaan Van Den Hoof staat achter de draaitafel, Freddy De Vadder hangt aan de toog en Het Zesde Metaal zorgt voor een paar uitzonderlijke muzikale tussenkomsten. Zij zijn in goed gezelschap met gasten als Maaike Cafmeyer, Annelien Coorevits, Ruben Van Gucht en Danira Boukhriss Terkessidis.

De gasten

Wie alvast goed vertegenwoordigd zijn, zijn de West-Vlamingen met Ann Tuts, Maaike Cafmeyer, Guga Baúl en Annelien Coorevits. 2015 was namelijk het jaar van hun “wederheboarte.” Voor één keer worden ze dan ook niet ondertiteld.

De absolute comeback van monumenten Jacques Vermeire en Margriet Hermans is ook Kobe niet ontgaan. Toevallig sloten zij vroeger samen het oude jaar af op tv.

Omdat het oudejaarsavond is, worden er ook spelletjes gespeeld, zoals de Popcornquiz met Jan Verheyen en de Raki Roulette met Danira Boukriss Terkessidis en Saartje Vandendriessche. Of wordt er vooral met hun voeten gespeeld?

Met Ruben Van Gucht zoekt Kobe uit of het uitstekende Belgische sportjaar ook een betere kennis van de Brabançonne heeft opgeleverd. Met Lieven Scheire ontdekt hij de wetenschappelijke hoogtepunten. Met Eline de Munck schuimt hij het internet af, op zoek naar de filmpjes die u absoluut gezien moest hebben. En met Tom Van Dyck en zijn vrouw Alice Reijs zoekt hij uit wat intensief samenwerken met een koppel doet.

Tot slot zijn Tourist LeMC en Lady Linn de muzikale gasten van Het Zesde Metaal.

Na Kobe sluit af gaat Eén in Met Eén naar 2016 live naar Antwerpen om het concert van Stan Van Samang uit te zenden. Daarna kunnen de kijkers met Joy Anna Thielemans aftellen naar 2016 en genieten van het vuurwerk vanop de Antwerpse Scheldekaaien.

Kobe sluit af: op donderdag 31 december rond 22.20 uur op Eén.

Met Eén naar 2016: op donderdag 31 december om 23.35 uur op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over