In aanloop naar het Ostend Beach Festival 2024 nodigen de organisatoren op donderdag 11 juli vanaf 14.00 uur alle omwonenden uit voor een exclusieve kennismaking met het festivalterrein. Dit initiatief biedt buurtbewoners de kans om onder het genot van een drankje een kijkje achter de schermen te nemen en meer te leren over de organisatie van een dergelijk groot evenement. Bovendien krijgen de buurtbewoners gratis toegang tot het festival Summerlove, dat dezelfde dag om 16.00 uur van start gaat. Buurtbewoners worden persoonlijk per brief uitgenodigd.

Jan Mortelmans en Kevin Beirens, organisatoren van Ostend Beach Festival: "We willen onze dankbaarheid tonen aan de lokale gemeenschap die ons jaar na jaar ondersteunt. Door de omwonenden uit te nodigen voor een drankje en een rondleiding hopen we hen een unieke blik te geven op wat er allemaal bij het organiseren van zo’n groot evenement komt kijken. Het is voor ons belangrijk om een goede band met de buurt te onderhouden en hen te laten zien hoe we hun omgeving respecteren en betrekken."

Ostend Beach Festival 2024: Muziek, Veiligheid en Beleving
De 15e editie van Ostend Beach Festival belooft een onvergetelijke editie te worden met meer dan 100 (inter)nationale artiesten op vier podia, verspreid over drie dagen. Bezoekers kunnen uitkijken naar optredens van topacts zoals Armand Van Helden, Eli Brown en een unieke Daft Punk tribute show door ROBOT ROCK ALIVE. De verkoop voor deze jubileumeditie loopt alvast als een trein! Met een focus op veiligheid en beleving blijft Ostend Beach Festival een voorloper in de festivalindustrie. Het festival blijft zich inzetten om een veilige en plezierige omgeving te creëren voor alle bezoekers.

"We zijn verheugd en trots om deze speciale jubileumeditie van het festival te vieren," voegt Mortelmans en Beirens toe. "Het belooft een onvergetelijk weekend te worden met muzikale hoogtepunten en feestelijke verrassingen. We willen iedereen uitnodigen om deze bijzondere gelegenheid met ons te delen."

Duurzame Mobiliteit
Ostend Beach Festival zet sterk in op duurzame mobiliteit door een breed scala aan vervoersopties aan te bieden. Voor slechts €18 kunnen bezoekers met een speciaal nachttreinaanbod van de NMBS vanuit Oostende, Brugge, Aalter, Drongen en Gent-Sint-Pieters veilig terugkeren na het festival. Daarnaast biedt de Event Shuttle Bus comfortabele ritten vanuit diverse steden, terwijl de Get Driven-dienst professionele chauffeurs inzet voor persoonlijke vervoeropties. Lokale bezoekers kunnen gebruikmaken van een ruime fietsenparking op het Zeeheldenplein, en De Lijn voorziet in nachtbusdiensten en kusttrams voor gemakkelijke toegang tot het festivalterrein. Met deze initiatieven draagt Ostend Beach bij aan een vlotte, veilige en milieuvriendelijke festivalervaring.

PRAKTISCH
Ostend Beach – Klein Strand Oostende
Vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli 2024
Tickets & de volledige line-up vind je via www.ostendbeach.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: