OSKI, de creatieve duizendpoot én jongste telg op het Sony Music roster, brengt vandaag zijn langverwachte debuut EP ‘My Apologies For Falling Love’ uit. De lead single en focus track van de plaat ‘Apologies’, bevat een Spaanse verse, die ons voor het eerst kennis laat maken met zijn Mexicaanse roots.

“Wanneer een relatie eindigt, zal er altijd een persoon zijn die zich verontschuldigt tegenover de ander. Maar soms worden die verontschuldigingen irrelevant. ‘Apologies’ is een lied over voorbij zijn, klaar zijn en weer gelukkig zijn. Het is zeker mijn favoriete nummer dat ik tot op heden heb gemaakt. Het valt op in elk aspect; songwriting, compositie én productie. Daarnaast is het ook het liedje dat me door mijn eigen break-up heeft geholpen. En wie weet? Misschien helpt het anderen om door die van hun te komen.”

Zijn Sony Music debuut singles ‘Falling’, ‘Wait For You’ en ‘Honest’ waren het startschot van een(inter)nationale carrière. Met de release van deze EP doet OSKI daar nog een schepje bovenop en gaat hij zijn ambities volop achterna.

Over OSKI:
Rijzende ster OSKI maakt zich klaar voor een geweldige toekomst. De 18-jarige artiest bracht in 2019 zijn eerste singles uit en is sindsdien geëvolueerd van een jonge knul met grote dromen naar een volwassen pop-rap artiest met een heldere visie.

Op 9-jarige leeftijd begon OSKI met het produceren van dance muziek, beïnvloed door iconen als Avicii en Skrillex. Door de jaren heen is zijn interesse in hip-hop gegroeid, mede door nieuwe muzikale helden als Childish Gambino, Tyler the Creator, Brockhampton en Kanye West. Geïnspireerd door hun aanpak op muzikaal gebied, nam hij een nieuwe wending in zijn carrière.

OSKI onderscheidt zich in het poplandschap door zijn aanstekelijke zelfgeproduceerde sound. Met meer dan een half miljoen streams op Spotify alleen, zijn OSKI's eerste stappen als artiest niet onopgemerkt voorbijgegaan bij radio en media. Hoewel hij eerder als onafhankelijkartiest werkte, tekende hij in 2021 bij Sony Music en is hij klaar om zijn debuutalbum onder hun vleugels uit te brengen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over