Je ervaring op Pukkelpop is pas compleet als je ook het terrein van Petit Bazar en Salon Fou hebt durven betreden. Daar wordt alle normaliteit immers meteen richting Aarde 2.0 gekatapulteerd.

Petit Bazar

Start-To-Run-Even-Faster, yoga voor zenmeesters, superfoods voor voedingsdeskundigen… Genoeg! Petit Bazar gaat voor het volledige herstel van het ongezonde evenwicht. Breng je tweede persoonlijkheid mee en deel je bacteriën uit. Op Petit Bazar wordt geen enkele aandoening uitgesloten.

Kom donderdag tot en met zaterdag van 12.00u tot 20.00u kuren in ons sanatorium en laat je behandelen door de zieke geesten van: Monkey Business, Radio Topkaas, Zot Shop, Jambulance, Boucherie Bacul, De Apotheek, Madame Savooi, De Pijpiebar, Mensch Erger Je Niet en Level Up.

Kom zeker ook langs voor een variatie aan typische veganistische en mediterrane ziekenhuiskost.

Salon Fou

Salon Fou vermenigvuldigt zichzelf en infiltreert de festivalweide. Laat je verrassen door het uitzicht in Salon View of ga eens op eenzame hoogte een drolletje draaien in de Salon Poo (Pooped by HUMO). In Salon Mooh kom je alles te weten over de Koeroe en de weitjes en in Salon Roekoe sturen de duivenmelkers Jef & Jef jouw post de wijde wereld in.

Un très très grand merci aan de firma CPE; zij leverden het materiaal voor de bouw van Salon Fou. Nadien maakt een technische school er meubels van voor in de PKP backstage.

Salon Fou in viervoud: open van donderdag tot en met zaterdag, van 13u00 tot 21u00.

En daar stopt het niet mee. Hou je ogen en oren open op de festivalweide, want Pukkelpop zou Pukkelpop niet zijn zonder een vleugje mysterie. Achter elk deurtje kan een nieuwe wereld schuilen…

Tot slot

En laten we eindigen met een nieuwe aankondiging: En the Oscar goes to…Pukkelpop! Op vrijdag 21 augustus opent de Londense revelatie Oscar de Main Stage van Pukkelpop.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Pukkelpop 2015
Datum: 
20, 21 en 22 augustus 2015
Locatie: 
Kiewit

Reservatie:

Meer over