Zaterdagavond deed hij de Pukkelpopweide ontploffen als headliner op de Main Stage. Oscar & The Wolf verstomde Kiewit met een spectaculaire show en een onevenaarbare set die unaniem door de nationale pers werd bejubeld.

Alvorens ons zijn lang verwachte tweede meesterwerk te onthullen, kondigt Max Colombie een intiem concert aan in de Ancienne Belgique op 7 december. De zaal waar het voor hem allemaal begon en zonder twijfel hét concert van dit najaar.

Sinds het uitkomen van zijn eerste album ‘Entity’ (2014), verandert alles wat de jonge Max Colombie aanraakt in goud. Als auteur/componist ging Max op zoek naar zijn diepste emoties en wist ze te vertalen naar schitterende songs drijvend op bezwerende elektronische sferen. Beats die slaan op het ritme van zijn passie. Resultaat: een perfect album, bekroond met multi-platina verkoopscijfers, dat er voor heeft gezorgd dat Oscar & The Wolf tot één van de meest gevraagde Belgische artiesten van de laatste jaren is uitgegroeid.

Megahits als “Strange Entity”, “Princes”, “Joaquim” en “Undress”, uitverkochte concerten bij de vleet (AB, Lotto Arena, Sportpaleis), shows op grote Europese festivals en daarbuiten, spannende samenwerkingen (denk aan de cover van “Back to Black” feat. Tsar B of de felgesmaakte samenwerking “You’re Mine” met DJ Charlotte de Witte). Niets is te veel voor Max Colombie!

Vandaag, in afwachting van de release van zijn tweede plaat, heeft Oscar & The Wolf al een tipje van de sluier opgelicht met de gloednieuwe track “The Game”, coproducet door Max Colombie, Noah Breakfast (Tunji Ige, Christine & The Queens) en Jeroen De Pessemier (The Subs). En wordt er op 7 december een uitzonderlijk concert aangekondigd in de intieme sfeer van de AB. Wees snel als je erbij wil zijn op wat ongetwijfeld één van de events van het najaar zal worden. De voorverkoop start morgen, donderdag 25 augustus om 10u. Een gewaarschuwd man...

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Oscar & The Wolf
Datum: 
Woensdag 7 december 2016
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over