Er is duidelijk maar één man van het moment! Het blijft ongelooflijk hard gaan voor Max Colombie ofte Oscar And The Wolf. Op dit eigenste moment vliegen de allerlaatste tickets voor zijn Sportpaleisconcert de deur uit!

Twee weken geleden deed Oscar And The Wolf de Pukkelpopweide ontploffen als headliner op de Main Stage. Hij verstomde Kiewit met een spectaculaire show en een ongeëvenaarde set die unaniem door de nationale pers werd bejubeld. Vorige week verkocht hij in luttele minuten de Ancienne Belgique uit en bracht hij schitterend nieuws voor het voorjaar van 2017. Niet alleen komt dan zijn langverwachte nieuwe plaat uit, hij brengt op 30 april ook een splinternieuwe, grootse productie naar het Sportpaleis! Tickets voor dat concert gingen deze ochtend in verkoop en waren bijzonder felgegeerd! Er zijn momenteel nog maar enkele plaatsen beschikbaar.

Voor mensen die vandaag naast een ticket grepen zal een wachtshow aangelegd worden, waarvoor men zich kan registreren. Indien er een tweede show zou volgen, worden ingeschreven fans automatisch gecontacteerd om de reservatie te bevestigen.

Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Deze tickets zijn mogelijk ongeldig. U loopt het risico de toegang tot het concert geweigerd te worden. Meer hierover op ilovemyticket.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: