Win een ‚voorleesmoment' met Daphne Paelinck bij jou thuis!

In het kader van de nieuwe voorstelling ‚Droomprinses' die 19 maart in première gaat, doet De Proefkonijnen een erg opmerkelijke actie. De voorstelling, voor alle kindjes die niet graag naar bed gaan, gaat over alles wat je ‚s nachts kan beleven dat je overdag niet kan. Over prinses Isa die ontdekt dat alle dromen verdwenen zijn, omdat ze er zelf blijkbaar een beetje te veel heeft gehad... Een interactieve voorstelling waarin de kinderen helpen de dromen terug te halen, zich moeten inleven en vooral: mògen dromen!

Omdat de makers in de aanloop naar de voorstelling ontdekten dat het avondritueel bij veel gezinnen nogal stroef verloopt, kan je nu een voorleesmoment winnen waarbij Droomprinses zélf (Daphne Paelinck) een verhaaltje komt lezen voor het slapengaan. Wat moet je daarvoor doen?

Ga naar de facebookpagina van De Proefkonijnen, waar je het volledige wedstrijdreglement vindt. De winnaar wordt diegene die het bericht van De Proefkonijnen ‚deelt’ en daarin het beste duidelijk maakt waarom hij of zij het meest verdient dat Daphne Paelinck het bedritueel voor één avond wat gezelliger maakt.

Er staat bovendien géén leeftijdsbeperking op wie kan winnen. Mààr het huisbezoek vindt wel plaats voor 21u en er worden enkel kinderverhaaltjes voorgelezen uiteraard! Meedoen kan t.e.m. 18 maart. Het voorleesmoment is dan in te plannen in de week erop.

En val je niet in de prijzen? Dan kan je nog gewoon vanaf 19 maart genieten van de verhaaltjes van Droomprinses in theater Het Appeltje.

Tickets en info: www.deproefkonijnen.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over