De 'Rocky Horror Show' blijft iedereen omver blazen! Begin november ging de cultmusical in première in De Shop in Antwerpen. Vijftien jaar na de laatste reeks vol schunnigheden en vetlapperij kon Vlaanderen eindelijk terug getuige zijn van deze gestoorde interactieve publieksshow die bol staat van de absurditeit, netkousen en onvervalste rock 'n roll.

De bezoekers zijn laaiend enthousiast en de ticketverkoop ging in een recordtempo de hoogte in. Net zoals de sfeer in de zaal trouwens, die na elke voorstelling bezaaid is met rijst, waterpistolen, confetti en rubberen handschoenenen.

Heel wat shows zijn ondertussen al uitverkocht. Daardoor werden er extra voorstellingen in verkoop gezet en loopt de productie nu nog tot en met zondag 26 november in De Shop in Antwerpen. Wees er dus snel bij om nog je tickets te bemachtigen via www.deepbridge.be. Deze hilarische bewerking van Stany Crets mag je écht niet missen

De obscene rollercoaster die 'Rocky Horror Show’ heet vertelt het (flinterdunne) verhaal van seutenkoppel Janet 'Slet!' Weiss en Brad 'Asshole!' Major die na autopech terecht komen bij de manipulatieve travestiet-wetenschapper Dr. Frank-N-Furter, zijn bedenkelijke supercreatie Rocky, de mysterieuze bediende Riff Raff, wacko's Magenta en Columbia, de rivaliserende Dr. Scott en een ziekelijke bende Transylvanians.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Rocky Horror Show
Datum: 
Tot en met 26 november 2017
Locatie: 
De Shop, Antwerpen

Reservatie:

Meer over