Op 1 en 2 april 2006 vindt in de Ethias Arena te Hasselt de eerste editie van het enige Vlaamse “Schlagerfestival” plaats, een organisatie van Ethias Arena en VTM.
Voor de ene de ultieme uitstap, voor de andere cult van de bovenste plank. Eén ding is zeker: het wordt een geweldig feest, een belevenis voor jong en oud, waar iedereen uit de bol kan gaan op de tonen van Laura Lynn, Vader Abraham, Jimmy Frey, Eddy Wally, Willy Sommers, Nicole & Hugo en vele anderen, ondersteund door Live Band en verscheidene suprise acts.

Op zondag 2 april zullen verscheidene artiesten vóór het optreden uitgebreid brunchen en u kan hierbij zijn! Voor slechts 95 € per persoon (toegangsticket inbegrepen) kan u zich inschrijven voor een uitgebreide brunch van 2,5 uur in de aanwezigheid van o.a. Laura Lynn, Eddy Wally, Nicole & Hugo, Vader Abraham, Jimmy Frey en Jannes. Bovendien reserveren wij voor u een plaats op de VIP-parking waarna u aan de VIP-ingang opgevangen wordt door onze hostesses. De hostesses begeleiden u naar uw plaatsen op de VIP-tribune.
Prijs: 95 € (excl. BTW) per persoon
(Prijs incl. toegangsticket, VIP Parking, VIP onthaal en utgebreide brunch met artiesten)

Om in te schrijven of voor meer informatie kan u terecht bij Mieke Driesen op 011/299400.
U vindt de inschrijvingsformulieren ook terug op www.hetschlagerfestival.be

Standaard tickets kosten 30 of 35 euro kunnen telefonisch besteld worden bij Sherpa op 070/345050 of persoonlijk gekocht worden in de Free Record Shop filialen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: