We gaan voor feesten op vrijdag met o.a. de Franse dj, producer en labelmanager Folamour en zijn happy clappy disco, funk en house. Je kan ook naar de super tight high energy band Bad Nerves, de oprechte grungepop van Blondshell en de onnavolgbare, immer ravissante Sylvie Kreusch.

ZOTTEKES OP ZATERDAG 17 AUGUSTUS

Zaterdag 17 augustus wordt de line-up verder aangevuld met Solomun, de wereldwijd bekende Bosnisch-Duitse dj. Voor hem is muziek meer dan een middel om mensen te laten dansen. Muziek roept emoties op en vice versa en net deze dynamiek is zo typerend voor zijn sets. Ook toegevoegd: Barry Can't Swim, een klassiek geschoolde multi-instrumentalist die bekend staat om zijn met jazz doordrenkte elektronische muziek en ook Hudson Mohawke B2B Nikki Nair slaan de handen in elkaar voor een eclectische set. Voor liefhebbers van Amerikaanse indiepop is er Nation Of Language, ben je eerder van de psychedelische funk met Thaise inslag dan hart je YĪN YĪN in de PKP-app. Bij ‘line-up zaterdag’ zie je ook: Charlotte de Witte, Sam Smith, Goldband, Amenra, Brutalismus 3000, Enter Shikari, Flogging Molly, RAYE, Skrillex en The Vaccines.

ZEKER ZIEN OP ZONDAG 18 AUGUSTUS

Zondag zeker kuiten insmeren voor de onstuimige adrenalinerush van Fat Dog, de Amerikaanse metalcore van Motionless In White; Patrick Mason en zijn techno-extravaganza en Yussef Dayes, Engelse drummer/componist en chouchou van de hedendaagse jazzscene. Zij worden toegevoegd aan het lijstje met Queens of the Stone Age, The Offspring, Crystal Fighters, The Haunted Youth, Sugababes, MEROL, The Smile, Rise Against, Overmono en Indira Paganotto.

STARTDATUM VERKOOP EN TICKETPRIJZEN

De ticketverkoop start zaterdag 2 maart om 11.00u via de officiële ticketsite van Pukkelpop: tickets.pukkelpop.be. Ben je minstens 18 en heb je een kredietkaart, dan kan je tot en met 30 april kiezen voor een gespreide betaling in 3 schijven zonder extra kosten.

Tickets

Een dagticket is €125, voor 4 dagen festivalplezier komt een combi op €279. Zowel in het dag- als combiticket zit een gratis downloadcode voor de trein (NMBS) inbegrepen. Details en voorwaarden worden later door de NMBS bekendgemaakt.

Prijs eet- en drankbonnen ongewijzigd

Op de ticketsite kun je vanaf zaterdag naast festival- en campingtickets ook eet- en drankbonnen bestellen tegen een voordeliger tarief en dit tot en met 31 juli. Net als vorig jaar is er een Food & Drink voucher beschikbaar voor €65, waarmee je 20 bonnen krijgt. Tijdens het festival kost een bon opnieuw €3,50.

Nieuw! Duurzame bekers

Pukkelpop gaat vanaf editie 2024 aan de slag met duurzame bekers. Bij het scannen van je festivalticket, krijg je twee gratis eco-coins. In ruil voor een drankbon en eco-coin krijg je je drank in een duurzame beker of een recycleerbaar blik/flesje geserveerd. Na gebruik kun je lege bekers, flesjes of blikjes inleveren bij een drankstand, een Cup & Co Exchange of bij een mobiel eco-team, waar je een nieuwe eco-coin ontvangt.

Kamperen op Pukkelpop

Pukkelpoppers die graag blijven logeren hebben twee mogelijkheden: Camping Chill, recht tegenover de festivalweide (€35) en Camping Relax, schuin tegenover (€25) de heilige grond. Op Camping Chill kan je op voorhand een 2- of 4-persoonstent reserveren, inclusief opgeblazen matras. Meer details vind je op onze website.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over