Maak kennis met KIOSK; dé plaats om het middenrif los te gooien of op het gemak te genieten van een fijne selectie beats en grooves. KIOSK is een dansvloer annex hangspot met laidback atmosfeer, kundig van muzikale omkadering voorzien door de dj's van IT.TAKES.TWO en hun invités. Een bonte verzameling van onze beste dj’s en selectors: van afro, bossa, cumbia en disco naar funk, ghetto house en hiphop tot zouk en zumba.

Op vrijdag 5 juli is er world/wave/garage van de Brusselse NiXiE, Caraïbische vibes van TIM FLACKen robotic elektro van PINGWING SOUNDSYSTEM.

LANDER GYSELINCK (STUFF., BeraadGeslagen), Stubru's MASALA en lokale helden PARELDUIKERkomen op zaterdag 6 juli plaatjes draaien, aangevuld met de latin fuego van de Boliviaanse kempenzoon SUSOBRINO en de Gentse clubqueen NIKOMBA.

Op zondag 6 juli sluit Pukkelpop booker Kim Mathijs af als THE WHATEVERS met een spervuur aan hits en classics, zijn er global sounds van KURYAKIN en DEEJAY BACKSTABBER, dirty grooves van BIBI SECK en een lesje West-Vlaams beatjugglen door JAZZDEE. Tussendoor houden de jongens van IT.TAKES.TWO de sfeer er in zoals het een echte gastheer betaamt. Non-stop music!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Cactusfestival
Datum: 
5 - 6 -7 juli 2019
Locatie: 
Minnewaterpark, Brugge

Reservatie:

Meer over