In de laatste rechte lijn van Meneer Konijn 2013 zet niet alleen Vlaanderen acties op poten, maar ook Nederland springt mee op de kar. Vanochtend belden Ornelis & Rogiers met Marco Borsato, want ook hij wou graag zijn steentje bijdragen. Daarom schenkt Marco de opbrengst van het emotionele duet ‘Samen voor Altijd’, samen met zijn dochter Jada, integraal aan Meneer Konijn.

Marco Borsato: ‘Het is een emotioneel nummer geworden, heel intiem tussen vader en dochter. Volgens mij gaat het in veel gezinnen gezongen worden: vaders voor dochters en moeders voor zonen.Ik wilde al langere tijd iets doen voor kinderen van bij ons en jullie weten dat Vlaanderen me nauw aan het hart ligt. Ik kan niet wachten om opnieuw in het Sportpaleis te staan in mei. En dit nummer past perfect bij jullie Meneer Konijn-actie, dus ik ben blij dat ik zo m’n steentje kan bijdragen!’

Meest gedownloade nummer in België

Ondertussen staat het nummer, een urenhalf na de bekendmaking, al op nummer 1 in iTunes. Daarmee is het duet het meest gedownloade nummer in België op dit moment. Luisteraars kunnen Meneer Konijn 2013 blijven steunen door het nummer ‘Samen voor Altijd’ te downloaden via iTunes. De opbrengst gaat integraal naar Kindergeluk vzw, een organisatie die zich inzet voor kansarme kinderen in België.

Download hier de single ‘Samen voor Altijd’ van Marco Borsato en dochter Jada.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: